about

Om Homeroom

Hos Homeroom tror vi på mangfoldighed. Med visionen om at skabe markedets største udvalg inden for boligindretning, vil vi gøre det sjovt og nemt for dig som kunde at finde det, du leder efter - uanset hvad det er.

Du ved bedst, hvad du kan lide. Du ved bedst, hvad der passer til dit hjem. Du ved bedst, hvad du har råd til. Med vores brede sortiment af produkter i forskellige stilarter, materialer og prisklasser, vil vi gøre det muligt for dig som kunde at skabe et hjem, der afspejler din personlighed.

Vi tror på, at hvem som helst kan være en inspiration.

Vi giver dig nøglerne til at forme dit hjem, som det passer dig

Vores team arbejder hele tiden på at få det bredeste udvalg af stilarter, oprindelse, materialer og prisklasser, så du kan finde alt til dit hjem på en enkel og god måde hos os.

Selvom Homeroom er en relativt ny webshop med boligindretningsprodukter, har vi mange års erfaring fra Ellos Group, som Homeroom er en del af. Ellos Group er førende inden for e-handel i Norden med selskaberne Ellos, Jotex og Homeroom. I tæt relation med vores mange kunder stræber vi hele tiden efter at udvikle og tilbyde den bedst mulige kundeoplevelse og det bedst mulige udvalg.

Værdier:

Det skal være nemt, inspirerende og sjovt at handle boligindretning hos os, og det skal også kunne mærkes gennem hele købsoplevelsen. Vi ønsker at give vores kunder en positiv oplevelse fra første møde med os, til selve købet, kontakten med kundeservice og til at selve produktet er leveret og på plads hjemme hos dig.