Badeværelsesbelysning online | Køb din belysning her | Homeroom.dk
Kurv
Filter Sortér på
Brand
Farve
  • Bronze
  • Hvid
  • Krom
  • Messing
  • Natur
Sortér på Relevans

Aneta

Badeværelsesbelysning Ribera 14w

1 579DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Musica Plafond

1 499DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Modica væglampe 9w LED

1 499DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Bari

799DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Bari

1 199DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Modica væglampe 8w

1 579DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Cutro

1 399DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Modica væglampe 14w

2 099DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Ribera væglampe 8w

1 259DKK

Aneta

Badeværelsesbelysning Ribera væglampe 9w LED

1 899DKK

Belysning

Hos Homeroom finder du et bredt udvalg af lamper og belysning online til gode priser! Vi har trendy loftslamper, hyggelige vindueslamper, smukke gulvlamper og elegante bordlamper. Vi synes, det er vigtigt at fylde sin bolig med lys. Især her i Norden, hvor der er mørkt en stor del af året. Belysning betyder meget for vores miljøer, både inde og ude.

Lamperne er en meget vigtig del af indretningen, ikke kun for at give lys, men også som dekoration. En hyggelig læselampe ved lænestolen eller en lyskæde. Hos os kan du kombinere en lampefod med masser af forskellige skærme, så du kan skabe forskellige stilarter med samme lampe.

Mange forskellige lyskilder i et rum øger trivslen med det samme. Belysningen er et af de vigtigste elementer i en bolig til at skabe hygge og funktionalitet. De fleste indretningsarkitekter anbefaler at bruge 6-8 lyskilder i et rum for at give den bedste belysning, både når det skal være hyggeligt og for at få masser af lys, når det er nødvendigt. Vi har trendy og elegant belysning til alle slags rum og anvendelsesområder.

Tjek vores meget brede udvalg af lamper, lyskæder, lyskilder og smarte lamper og lyskilder. Vi har noget til enhver stil og ethvert behov, så alle kan købe belysning til gode priser online hos Homeroom. Køb lamper og belysning online hos Homeroom. Hos os handler du let og sikkert med hjemmelevering og flere forskellige betalingsalternativer. Vi har alt. Kig ind!