Ellos Home Gardinlængde med rynkebånd Fredrika 1-stk. - Natur - Tekstiler - Homeroom.dk
Kurv
Ellos Home

Gardinlængde med rynkebånd Fredrika 1-stk.

249DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Mørklæggende gardinlængde med rynkebånd med indvævede sorte tråde som gør at gardinet holder 95% af lyset ude. Med kombibånd som gør at du enten kan hænge gardinlængden direkte på en gardinstang eller anvende ringe og nålekroge (ikke fingerkroge). Snore i rynkebåndet gør at du let kan skabe ensartede, flotte læg. Matchende farve tone-i-tone på bagsiden. Bredde 140 cm. Tre længder: 220, 250 og 300 cm. Stryges fugtige ved middelvarme på bagsiden. OEKO-TEX certificeret 09-HCN.69673, hvilket vil sige at produktet er testet for at sikre, at det opfylder OEKO-TEX-kravene og ikke forårsager allergi eller andre helbredsproblemer. Der er ingen sundhedsfarlige kemikalier i produktet.

  • 100% Polyester

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.