#yeshomeroom

#yeshomeroom


Vi elsker at se, når du som kunde viser, hvordan du indretter dig med produkter fra os! Vi vil derfor blive glade, hvis vi må bruge dit billede eller din video i vores egne kanaler til markedsføringsformål. Svar på vores anmodning i kommentarfeltet med hashtagget #yeshomeroom eller angiv på anden måde tydeligt, at du accepterer disse vilkår, hvis du vil give os lov til at inspirere andre med dit indhold..

Hvad betyder det for dig?
Så du får mulighed for at inspirere alle, der kan lide Homeroom, og måske får du en eller flere nye følgere på samme tid!

  • Du giver Homeroom, som er en del af Ellos AB (virk. nummer: 556044-0264), en ikke-eksklusiv, ikke tidsbegrænset, omkostningsfri og global licens til at anvende samtlige billeder, du har besvaret med #yeshomeroom eller på anden måde accepteret som ovenfor. Du giver samtykke til, at vi bruger dine billeder og navn (inklusive brugernavn i den relevante kanal) til markedsføringsformål i de ovenfor angivne kommunikationskanaler. Ellos er ikke forpligtet til at kompensere dig økonomisk for brugen af billederne.


  • Du har ret til at licensere billederne og har tilladelse fra enhver person, der optræder på dine billeder, til at licensere billederne.


  • Du erklærer, at dit billede ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder eller overtræder nogen lov.


Bemærk, at licensen og disse vilkår ikke påvirkes, hvis du sletter din konto, billederne eller hashtagget. Hvis du ønsker, at vi stopper med at bruge dine billeder, skal du opsige licensen. For at annullere licensen kan du kontakte os eller bruge anmeldelsesfunktionen, der er knyttet til de billeder, som vi har offentliggjort på vores side.

Information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Ved at fortsætte bekræfter du, at du har læst databeskyttelsesoplysningerne.