Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiration stories guro jovall kolderup

Guro er en norsk influencer, der bor i et hus fra 1838. Hun inspirerer sine følgere med billeder fra sit varme, hyggelige hjem. Hvis du tjekker hendes feed ud nu, er det fyldt med juleinspiration.

 inspiration stories guro jovall kolderup



1. Fortæl kort om dig selv
Jeg bor i det sydlige Norge på en lille ø der hedder Karljohansvern i Horten. Huset er fra 1838 og er omgivet af natur og hav. Et hus med masser af sjæl og charme og som klæder julen ekstra godt. Jeg bor her med mine børn, min kæreste og en sød hund. Jeg er designer og stylist af profession og underviser i æstetiske fag som Kunst og Håndværk og Design og Redesign. Min store passion er dog at arbejde med at skabe stemninger i et rum. Styling, foto og tekst - så glemmer jeg tid og sted.

2. Hvornår på året begynder du at tænke på jul og julegaver?
Jeg begynder at tænke på julen ret tidligt. I oktober har jeg allerede tænkt og planlagt en masse. Nogle gange begynder jeg at købe julepynt før det. I november begynder jeg både at pynte op til jul og købe nogle julegaver. Mest fordi jeg gerne vil have det meste på plads inden december. Så får jeg tid til at nyde den hyggelige tid før jul med familie og venner. Uden stress og jag.

3. Hvilket rum er vigtigst for dig i julen?
Jeg pynter lidt op i alle rum i huset. Det vigtigste rum er nok køkkenet. Her bruger vi meget tid. Køkkenet er stedet, hvor næsten alt sker. Madlavning, lektier, indpakning af julegaver. Vi samles foran pejsen, der altid er tændt op i. Det er så hyggeligt. Samlende. I år skal jeg have hele familien rundt om bordet. Det glæder jeg mig til. Jeg elsker at forberede en fest og især det, der har med borddekoration at gøre.

4. Hvad tænker du på, når du skal vælge julegaver til andre?
Fordi jeg gerne vil give gaver, der betyder noget, starter jeg tidligt med det. Beder om ønskelister og laver mine egne lister ud fra dem. Det hyggeligste er nok at købe de små hyggelige venindegaver. Dem man selv ville have ønsket sig. Skønne duftlys, lanterner, badesalte, håndcremer og den slags.
Generelt synes jeg, det er hyggeligt at give gaver – og bruge lidt tid på at skrive et par pæne ord til hver enkelt. Hvad de betyder for mig. Jeg pakker også gerne ind i flot julepapir. Med fløjlsbånd og måske lidt andet pynt. Det betyder noget, at man har lagt lidt kærlighed i indpakningen, synes jeg.




  • Svanefors Håndsprit - Svanefors of Sweden 250ml

    149 DKK
  • Svanefors Pudebetræk Elm 50x50 cm

    319 DKK Vi matcher prisen!
  • Svanefors Pudebetræk Trond

    339 DKK Vi matcher prisen!

    +7 farver