inspiration stories wmah issue no 3

Med What makes a home vil vi vise personlige hjem, som viser de forskellige boligstile, der findes i hvert hjem. Det skal være sjovt at indrette sit hjem, men det kan også være overvældende og give en frygt for at mislykkes med at skabe det perfekte hjem. Vi mener, at denne stress er unødvendig og ønsker i stedet at hjemmet skal være et frirum for tryghed og personlige udtryk. Derfor vil vi opmuntre til disse personlige forskelle, fordi sandheden er, at forskelle og mangler ikke kun er menneskelige, det er også det, der gør os unikke. Hjemmet er stedet til at udtrykke sin personlige stil - så spring ud i at finde din!

 inspiration stories wmah issue no 3
 inspiration stories wmah issue no 3

Hvad er et hjem for dig?
At føle sig hjemme i et miljø, som giver varme og tryghed. Elsker at blande gammelt og nyt med lidt specielle detaljer, som gør hjemmet personligt og anderledes. Et sted, hvor vi kan samle venner og familie, for det er menneskene, der skaber et hjem!

Hvad er vigtigt i et hjem for dig?
At føle sig tryg og omgive sig med ting, man holder af. Det er vigtigt for mig at have møbler og andet i indretningen, som betyder noget for mig. Det kan være noget, jeg har købt på en rejse, arvet eller fået i gave af en jeg holder af.

Hvad er det bedste ved julen?
Ventetiden! Jeg elsker at glæde mig til jul i hele december. At samle gode venner og slægtninge til middag, julefilm og juleklip. Jeg elsker det!

Hvordan skaber du julestemning?
Jeg kan godt lide at tage naturen indenfor, og til jul henter jeg gran- og enebærgrene, som jeg pynter med. Det dufter godt og giver julestemning. Jeg hænger også flere lyskæder op – de skaber julestemning i alle rum.

Hvad er din bedste julegaveidé?
Jeg elsker at planlæge julegaveindkøbene. At finde på gaver som jeg synes passer til dem, der skal have den, og selvfølgelig pakke den fint ind!