Interior Trends 2024
Inredningstrender 2024

I år er vi inspireret af fem skønne indretningstrends, hvor vi blandt andet ser en farvepalet hentet fra alle solnedgangens nuancer. Ligesom vi bringer mere og mere farve ind i vores hjem, byder vi også flere mønstre velkommen i vores boligindretning. Måske er de geometriske mønstre inspireret af 60'erne eller asymmetriske tæpper, der overtager gulvoverfladen med deres uventede former, der flytter ind i dit hjem i 2024. Lad dig inspirere af uventede kombinationer og en blanding af årtier.

Indret med inspiration fra solnedgangen

Årets farvetrend henter inspiration fra solnedgangens farveskala, hvor varme gule, orange og dybe røde toner indtager deres plads. Disse farver afspejler en længsel efter ro og harmoni. Få trenden ind i hjemmet med puder, gardiner og tæpper, der blander disse nuancer for at skabe en dynamisk og harmonisk følelse i hjemmet.

Interior Trends 2024

Inred med inspiration från solnedgång

 • Ellos Home - Uldgulvtæppe Valens Kelim

  Ellos Home Uldgulvtæppe Valens Kelim

  1 609 DKK 2 299 DKK
  Tidl. laveste pris 1 049 DKK
 • Pastill - Iris sidebord i glas ⌀ 35 cm

  Pastill Iris sidebord i glas ⌀ 35 cm

  1 299 DKK
 • Ellos Home - Pendel Lou

  Ellos Home Pendel Lou

  499 DKK

  +1 farve

 • Boel & Jan - Lysestage Goya M

  Boel & Jan Lysestage Goya M

  199 DKK

  +3 farver

 • Boel & Jan - Gulvtæppe Idun

  Boel & Jan Gulvtæppe Idun

  2 799 DKK
Indret med geometriske mønstre

Mønstre er en voksende trend inden for boligindretning og i 2024 vil geometriske mønstre være i fokus, med inspiration fra 60'ernes æstetik. Vi byder velkommen til smarte mønstre og farverige geometriske former, som nu forgylder køkkentæpper og andre indretningsdetaljer for at skabe en levende retro-følelse.

Interior Trends 2024

Indret med geometriske mønstre