Interiören Carpets Gulvtæppe Feel - Hvid - Gulvtæpper - Homeroom.dk
Kurv
Interiören Carpets

Gulvtæppe Feel

1 193DKK
-25%
Original price 1 590DKK
You save 397DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Feel er et ensfarvet gulvtæppe med mange forskellige fordele og egenskaber. Gulvtæppet er vævet af 100% polyester-microfiber, som gør det vældigt blødt og fantastisk lækkert at gå på. Med en unik filtbagside, der er ekstra skånsom mod gulvet og kan tåle gulvvarme, kan det let placeres overalt i hjemmet. Feel er vaskbar op til 40° og kan tørretumbles. Ideelt til brug som badeværelsetæppe, sengetæppe eller som et almindeligt skønt tæppe. Godt miljøvalg! Feel er fremstillet af 100% genindvundet polyester. Det er Oeko-Tex certificeret og overholder REACH-kravene, hvilket betyder, at produktet er testet mod miljøfarlige stoffer og godkendt i henhold til EU's miljødirektiver. Feel har en tykkelse på ca. 2,0 cm og fås i flere forskellige farver og størrelser. Vaskeanvisning: Maskinvask maks. 40°. Tørretumbling ved lav temperatur eller lad gulvtæppet hængetørre. Ved mindre pletter kan disse fjernes med et rent håndklæde, lunkent vand og opvaskemiddel. Gulvtæppet kan tåle professionel rensning (renseri).

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.