Interiören Carpets Gulvtæppe Safari - Sort - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Interiören Carpets

Gulvtæppe Safari

N/AN/A
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Safari er et skønt indoor/outdoor gulvtæppe, som er fint at bruge ude som inde. Gulvtæppet kan nemt placeres overalt i hjemmet, kun din fantasi sætter grænserne, under spisestuegruppen, i børneværelset eller ude på altanen! Fremstillet i et slidstærkt materiale og med et moderne printet mønster som er inspireret af dyrene på Afrikas savanne. Sammen med dets skarpe farver og med et innovativt mønster, liver dette gulvtæppe atmosfæren op i et hvilket som helst rum, du vælger at placere det i. Interiören Carpets indoor/outdoor sortiment er UV-resistent og tåler ca. 12.000 solskinstimer. Gulvtæppet har en tykkelse på ca. 1 cm, helt fnugfri og antistatisk. Super nemt at holde rent, hvis du spilder på det, kan du bare tørre det af! Vaskeanvisning: Gulvtæpper fra Interiören Carpets indoor/outdoor sortiment kan du nemt spule af med vand, skrubbe pletten væk og lade gulvtæppet hænge til tørre. Ved mindre pletter kan disse fjernes med et rent håndklæde, lunkent vand og opvaskemiddel. Gulvtæppet kan tåle professionel rensning (renseri).

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.