Interiören Carpets Gulvtæppe Supreme - Bronze - Gulvtæpper - Homeroom.dk
Kurv
Interiören Carpets

Gulvtæppe Supreme

872DKK
-20%
Original price 1 090DKK
You save 218DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Supreme er et ensfarvet ryatæppe med flere gode fordele. Med en blød og tæt luv der er vævet i flere forskellige nuancer i samme farve, der giver en unik skinnende glans og skinnende effekt. Med sin filtbagside er tæppet skånsomt mod gulvet, og det er både varme- og vandafvisende. Ideelt til brug som badeværelsetæppe, sengetæppe eller som et almindeligt skønt tæppe. Godt miljøvalg! Supreme er fremstillet i 100% genindvundet polypropylen. Vaskbart op til 40° og kan tørretumbles. Det Oeko-Tex certificeret overholder REACH-kravene, hvilket betyder, at produktet er testet mod miljøfarlige stoffer og godkendt i henhold til EU's miljødirektiver. Supreme har en tykkelse på ca. 1,2 cm og fås i flere forskellige farver og størrelser. Vaskeanvisning: Maskinvask maks. 40°. Tørretumbling ved lav temperatur eller lad gulvtæppet hængetørre. Ved mindre pletter kan disse fjernes med et rent håndklæde, lunkent vand og opvaskemiddel. Gulvtæppet kan tåle professionel rensning (renseri).

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.