Interiören Carpets Tæppe Claremont - Blå - Gulvtæpper - Homeroom.dk
Kurv
Interiören Carpets

Tæppe Claremont

1 912DKK
-20%
Original price 2 390DKK
You save 478DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Claremont er et eksklusivt kunstsilketæppe med trendy art deco-motiv. Mønsteret er udskåret direkte i luven, hvilket giver tæppet et meget dybt look og et mere fremhævet mønster. Med sin unikke garnblanding af chenille og viskose får tæppet en dejlig glans og farver, der ændrer sig afhængigt af retningen på den korte luv. Giver rummet et elegant udtryk. Claremont har en indsyet anti-slip bagside som får tæppet til at ligge fast på gulvet. Rengøring: Husk, at det er vigtigt at støvsuge gulvtæppet regelmæssigt! Pletter kan nemt fjernes med et rent håndklæde, lunkent vand og opvaskemiddel. Skal hele gulvtæppet vaskes, anbefales professionel rensning (kemisk rens).

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.