Jotex ALASSIO solseng/sofa - Hvid - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

ALASSIO solseng/sofa

N/AN/A
Gå til kassen
Hjemmelevering 99DKK
Leveres med hjemlevering, prisen baseres på varens vekt.
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Hvis du kun har plads til ét møbel på altanen, er ALASSIO et godt bud. En solseng med justerbar ryg, som også er en sofa for dine venner. Den tilhørende hynde er flot og behagelig. Materiale: Aluminium, 100% polyester og skumplastgummi. Størrelse: Højde 71 cm, bredde 200 cm, dybde 71 cm, siddehøjde 35 cm + hynde 6 cm. Beskrivelse: Solseng eller havesofa af pulverlakeret aluminium. Bunden er af kraftigt væv. Solsengens rygdel er justerbar i 5 positioner. Hynden har betræk af polyester med flamméeffekt og foam af skumplastgummi. Vedligeholdelse: Aftørres med en let fugtet klud. Sørg for at opbevare hynden tørt og beskyttet mod fugt og regn, når den ikke er i brug. Tip/råd: Solsengen bliver ekstra flot med løse pyntepuder mod ryglænet, så den matcher perfekt til din stil.

  • Højde: 71 cm
  • Bredde: 200 cm
  • Siddehøjde: 35,00 cm
  • Dybde: 71 cm

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.