Jotex BELLA solseng - Hvid - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

BELLA solseng

N/AN/A
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Behagelig solseng fremstillet i italiensk originaldesign som du ellers kan nyde det på den italienske riviera. BELLA er også fremstillet i Italien. Rammen er af aluminium som er robust, praktisk og vejrbestandigt. Hovedendens højde kan justeres i flere trin og kan også lægges helt fladt ned. En smart solskærm til ansigtet, som kan skubbes tilbage. Solsengen er ret let, så det er nemt at flytte rundt på den. Textilene er vævet i slidstærk polyestertråd som er PVC-behandlet i Italien. BELLA solseng kan du have glæde af sommer efter sommer - så nu skal vi bare håbe på godt vejr! Størrelse: Længde 182 cm, bredde 73 cm, højde 40 cm. Materiale: Aluminium og polyester. Tip/råd: BELLA solsengen er fantastisk både på stranden, ved poolkanten og på terrassen. Du kan med fordel farvekombinere med en MADONNA eller PAOLA parasol.

  • Højde: 40 cm
  • Bredde: 73 cm
  • Dybde: 182 cm

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.