Jotex CALABONA spisebord 100x200 cm - Sort - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

CALABONA spisebord 100x200 cm

N/AN/A
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Rektangulært spisebord med bordplade af teaktræ og understel af pulverlakeret aluminium. Aluminium er et praktisk materiale som har lav vægt og ikke ruster. Du kan lade det stå udendørs. Nogen montering kræves. Produktet er lavet af teaktræ, som er fældet i et bæredygtigt og ansvarsfuldt skovbrug, hvilket tager hensyn til både mennesker og miljø. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi arbejder med bæredygtigt teaktræ. Materiale: Aluminium og teaktræ. Størrelse: Højde 75 cm, bordplade 100x200 cm. Vedligeholdelse: Aftørres med en let fugtet klud. Du kan vælge at lade dit teaktræsmøbel være behandlet eller ubehandlet. Ubehandlet teaktræ bliver sølvgråt. Det bør vaskes regelmæssigt med brun sæbe og vand for at undgå mugangreb. Vælger du at behandle teaktræsmøblet med teakolie får det en mere gyldenbrun farve. Behandlingen bør gentages en til to gange om året. Tip/råd: Stolen CAPRI passer fint sammen med spisebordet CALABONA og farverne matcher.

  • Højde: 75 cm
  • Bredde: 200 cm
  • Dybde: 100 cm

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.