Jotex ESCALIER trappetrinsmåtte 15-pak - Hvid - Gulvtæpper - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

ESCALIER trappetrinsmåtte 15-pak

1 359DKK
-20%
Original price 1 699DKK
You save 340DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

15-pak trappetrinsmåtter i vævet polypropylen og polyester. ESCALIER har selvklæbende bagside. Bløder trappen op og gør den tryg og sikker. Måtterne er ensfarvede og har en rektangulær form, der passer de fleste trapper. Materiale: 91% polypropelen, 9% polyester. Størrelse: 28x65cm. Rengøring: Støvsugning. Børst måtten af med vand og evt. lidt sæbe. Inden montering: Rengør og støvsug trappen. Hvis der er støv og nullermænd, kan limen ikke sidde ordentligt fast. Trappetrinsmåtten har en bukket kant. Buk kanten ud, og lad måtten ligge og hvile i ca. 12 timer inden montering, så måtten kan tilpasse sig.

  • Højde: 28 cm
  • Bredde: 65 cm
  • 91% Polypropylen, 9% Polyester

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.