Jotex MILAN luvtæppe Ø 200 cm - Grå - Gulvtæpper - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

MILAN luvtæppe Ø 200 cm

1 359DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Medfølger i kvalitetsniveauet J-Premium. Gråmeleret tæppe, der fungerer lige så godt i et klassisk miljø, som når du vil skabe et moderne udtryk. J-Premium er vores højst elskede hverdagsprodukter af højere kvalitet med klassisk tidløshed. Produkterne, som er fremstillet af gode materialer, vil give dig følelsen af luksus i hverdagen, år efter år. Materiale: 100% viskose. Størrelse: Ø 200 cm. Beskrivelse: Meleret luvtæppe af viskose. Bagside af bomuld. Vedligeholdelse: Støvsug regelmæssigt uden børste. Ved grundigere rengøring anbefales professionel tæpperens. Brug ikke vand, da tæppets fibre er følsomme over for dette og ødelægger tæppets struktur. Forvent også, at et nyt tæppe afgiver overskudsfibre. Dette har intet med kvaliteten at gøre, men skyldes at små fibre fra klipningen er trængt ned i luven og derefter kommer op til overfladen. Forsøg ikke at støvsuge alt væk på en gang, det vil forsvinde med tiden. Lad det tage den tid, det tager, så slitagen mindskes. Tips/råd: Tilvælg STOPP skridsikkert underlag, så tæppet bliver hvor det skal.

  • Højde: 200 cm
  • Bredde: 200 cm
  • 100% Viskose

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.