Jotex PALERMO bouclétæppe 160x230 cm - Sort - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

PALERMO bouclétæppe 160x230 cm

849DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Tæppet som passer lige så godt på udepladsen som i stuen. Materiale: 100% polypropylen. Størrelse: 160x230 cm. Beskrivelse: Bouclétæppe som udelukkende er fremstillet i polypropylen, hvilket gør at den kan bruges udendørs. Tåler væde uden at mugne. Vedligeholdelse: Rengøres ved støvsugning, alternativt svamp og sæbevand. Tip/råd: Køb ikke et for lille tæppe. Vore tæpper fremstilles ofte i flere forskellige størrelser, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den til dine møbler.

  • Højde: 230 cm
  • Bredde: 160 cm
  • 100% Polypropylen

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.