Jotex SABA glatvævet tæppe, 200x300 cm - Rosa - Gulvtæpper - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

SABA glatvævet tæppe, 200x300 cm

3 196DKK
-20%
Original price 3 995DKK
You save 799DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

SABA har et spændende, grafisk mønster med kontrast og dybde. Håndvævet så hvert tæppe er unikt. Fremstillet af genindvundne PET-flasker. GRS-certificeringen betyder at produktet er ansvarligt produceret gennem hele leverandørkæden - lige fra råmateriale til slutprodukt. Hos Jotex elsker vi når gamle ressourcer får nyt liv, i stedet for at forbruge nye. Hvis et gulvtæppe kan være med til at forbedre vores miljø, så er det et gulvtæppe, du kan finde hos Jotex. Gulvtæppet er behageligt at gå på og har alle de egenskaber som et indendørs gulvtæppe skal have, men kan også bruges udendørs. Det kan tåle at blive fugtigt uden at mugne, hvilket er en fantastisk fordel ved materiale lavet af genindvundne PET-flasker. Materiale: 100% polyester. (PET) Størrelse: 200x300 cm. Beskrivelse: Håndvævet tæppe af polyester med indvævet mønster. Tåler udendørs brug. GRS Certificering CU 832404. Vedligeholdelse: Støvsugning. Fjern pletter med en fugtig klud. Tip/råd: Bland og giv. Ved at blande flere forskellige tæpper i rummet skaber du en personlig atmosfære.

  • Højde: 300 cm
  • Bredde: 200 cm
  • 100% Polyester

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.