Jotex ZEBIO glatvævet gulvtæppe, 160x230 cm - Multi - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

ZEBIO glatvævet gulvtæppe, 160x230 cm

N/AN/A
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Sobre, melerede farver og elegant mønster. Et tæppe der er flot både under spisebordet og i dagligstuen. Håndvævet så hvert tæppe er unikt. Fremstillet af genindvundne PET-flasker. GRS-certificeringen betyder at produktet er ansvarligt produceret gennem hele leverandørkæden - lige fra råmateriale til slutprodukt. Hos Jotex elsker vi når gamle ressourcer får nyt liv, i stedet for at forbruge nye. Hvis et gulvtæppe kan være med til at forbedre vores miljø, så er det et gulvtæppe, du kan finde hos Jotex. Gulvtæppet er behageligt at gå på og har alle de egenskaber som et indendørs tæppe skal have, men kan også bruges udendørs. Det tåler at blive fugtigt uden at mugne, hvilket er en fantastisk fordel ved materiale lavet at genindvundne PET-flasker. Materiale: 100% polyester. (PET) Størrelse: 160x230 cm. Beskrivelse: Håndvævet tæppe af polyester med indvævet mønster. Tåler udendørs brug. GRS Certificering CU 832404. Vedligeholdelse: Støvsugning. Fjern pletter med en let fugtet klud. Tip/råd: Hold tæppet på plads med STOPP, et smart, skridsikkert tæppeunderlag.

  • Højde: 230 cm
  • Bredde: 160 cm
  • 100% Polyester

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.