Karup Design Lænestol Nido Out - Natur - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Karup Design

Lænestol Nido Out

3 409DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Read. Release . Relax - Siden introduktionen af Karup Designs Nido futon-stol er den blevet en favoritmåde at lounge i, slappe af foran tv'et, læse, omfavne din bedste ven eller slappe af og tage en lur. Med vores nye udendørs kollektion OUT kan du nyde alle Nido-fordeleme på din terrasse, i din have eller endda i klitterne på stranden. Stoffet til Nido OUT er fremstillet i slidstærkt dralon. Dette giver enestående beskyttelse mod solblegning, pletter og er vandafvisende. Ved at dække Nido OUT med dralon kommer futonstolen og madrassen i den også til at passe flot ind i alle indendørsmiljøer. Nido OUT findes i hvid, grå og beige. Selvom Nido OUT er vandafvisende bør du altid tage dine Karup Design OUT-møbler indendørs for at beskytte dem mod dug og regn. Design af Anders Backe, Anne-Sofie Voss, Ida Sofie Lange, Lars Wigh og Troels Rask Pedersen for Karup Design.

  • Højde: 75 cm
  • Bredde: 90 cm
  • Dybde: 85 cm

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.