Hvordan får jeg mine penge tilbage?

Her kan du læse om de forskellige returudbetalinger for de forskellige betalingsmåder:

14 dages faktura Elpy
Hvis du har handlet med 14-dages faktura og returnerer dele af din ordre, får du en mail ned et opdateret fakturabeløb fra Elpy. Hvis du har valgt at returnere hele din ordre, bliver fakturaen opdateret og du får en bekræftelsesmail fra Elpy. Hvis du returnerer en eller flere varer, efter at du har betalt din faktura, oprettes et tilgodehavende, og du får en mail fra Elpy vedrørende tilbagebetaling.

Delbetalingskonto Elpy

Så snart vi har registreret din returnering, bliver dit køb opdateret på elpy.com. Beløbet for de returnerede varer trækkes fra og eventuelle gebyrer for returneringen lægges til.
Har du et tilgodehavende så kan du læse mere om hvordan du får dit tilgodehavende udbetalt her: Hvordan får jeg mit tilgodehavende udbetalt?

Kort
Hvis du har betalt med kort, betaler vi beløbet tilbage til samme kort, som du brugte ved din betaling. Pengene returneres til din konto inden for 3-5 bankdage, efter at returneringen er registreret hos os.

Hvis du har returneret alt som du har bestilt så tilbagebetaler vi hele beløbet minus returporto. Eventuelle tillægstjenester tilbagebetales ikke ved returnering. Hvis varen er blevet skadet på nogen måde og derfor allerede blevet nedsat i prisen fratrækkes dette fra totalbeløbet.Hvis du kun vil returnere visse vare så tilbagebetaler vi prisen for varen du sender tilbage men ikke fragtomkostninger eller tillægstjenester. Dette skyldes at omkostningerne er den samme uanset hvor mange varer du har bestilt.

Returhåndtering tager normalt omkring 2 uger.