Lectus Nice sengepakke - Grå - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Lectus

Nice sengepakke

29 900DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Et fantastisk pakketilbud til dig, som vil opleve en ægte Lectusseng og værdsætter en noget fastere seng. LECTUS NICE kombinerer egenskaberne fra en ægte, ventilerende Lectusseng med stabilitet for dig, som trives med en lidt mere fast seng. Med moderne funktionsmateriale, som ventilerer din seng, sover du vidunderligt luftigt og skønt. Prisen inkluderer seng, sengeben og en SQUARE gavl. - Kontinentalseng med trykaflastende pocketfjedre i overdelen og bundfjedre i underdelen - Jævn og stabil affjedring, som aflaster din krop - Håndlavet i Köping, Sverige - Stof som afviser væske og gør det nemt at tørre pletter væk JÆVNT TRYK PÅ KROPPEN GIVER DYBERE SØVN I en enklere, hårdere seng hæmmes blodcirkulationen ofte i skuldre og hofter, eftersom trykket der bliver stort, når du sover. Måske begynder armen at sove, så du må vende dig i søvne. Det betyder, at den dybe søvn bliver afbrudt. En seng fra Lectus har et fjedersystem i højeste kvalitet med innovativ teknik som fordeler trykket jævnt på kroppen så din dybe søvn ikke bliver afbrudt på samme måde, fordi du ikke er nødt til at bevæge dig. En bedre dyb søvn giver bedre restitution, og du føler dig mere frisk, når du vågner. POCKETFJEDRE SOM BEVÆGER SIG UAFHÆNGIGT AF HINANDEN I en Lectus kan hver enkelt fjeder bevæge sig frit inden i en såkaldt pocket, hvilket gør at de tilpasser sig kroppen uafhængigt af hinanden. Sover I to i sengen bliver du ikke forstyrret på samme måde, når den anden bevæger sig. INNOVATIVE MATERIALER SOM KAN ÅNDE Hver Lectus indeholder de bedste materialer med innovative egenskaber, som gør at du sover luftigt, tørt og vidunderligt. Vi har ladet os inspirere af teknikken bag moderne sportstøj og benytter funktionsmaterialer som på enestående vis ventilerer din krop, når du sover. Disse materialer afviser også støvmider og støv så du får et sundt sengemiljø. VASKBART OG SMUDSAFVISENDE BETRÆK Sengens betræk er behandlet sådan at du kan spilde på sengen, uden at den bliver snavset, og væske løber af uden at plette! Betrækket kan tages af og vaskes ved 40 grader. Da sengen indeholder løse dele bør dette håndteres med største forsigtighed og der bør være to personer som hjælpes ad om det. Ved mindre pletter anbefaler vi at du anvender møbelvask. FREMSTILLET I KÖPING, SVERIGE Vi er en af få sengeproducenter i Sverige, som stadig fremstiller vores senge i hånden. Desuden anvender vi i så stor udstrækning som muligt alle indeholdte komponenter, som f.eks. fjedersystem og sengeramme, fra eksklusive producenter i Sverige. På denne måde støtter vi både lokal produktion og kan garantere, at vi holder den allerhøjeste kvalitet i vores senge. Medfølger: 90x200 underdel Mørkegrå x2 180x200 madras Platinum sengeben 12 cm Square hovedgavl 120x110 Mørkegrå Materiale: Træ, stof, stål og polyester

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.