Lotus Røgfri Trækulsgrill 60 cm Grå - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Lotus

Røgfri Trækulsgrill 60 cm Grå

3 499DKK
Gå til kassen
Hjemmelevering 99DKK
Leveres med hjemlevering, prisen baseres på varens vekt.
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

LotusGrill er en "røgfri" portabel kulgrill Den er designet således, at fedtet fra maden ikke drypper ned på kullene. Et batteridrevet ventilationssystem gør grillen parat efter kun få minutter. Varmen kan også let reguleres. Grillkullene lægges i en lukket beholder, og grillen, som er fremstillet med dobbelte vægge, bliver aldrig rigtig varm udvendigt. Grillrist og den indvendige skål kan gå i opvaskemaskinen. Leveres i en praktisk taske. Batterier medfølger. Hvorfor skal jeg vælge LotusGrill? Hurtig! Takket være det smarte design og det patenterede koncept kommer du i gang med at grille i løbet af 3-4 minutter! Tænd tænd-gelen, start ventilatoren, og så klarer LotusGrill resten! Sikker! Kulbeholderen er lukket, således at du ikke risikerer, at der falder noget ud, også selvom du vender grillen på hovedet, eller hvis den vælter. Grillen består af to udvendige lag, således at du kan berøre og flytte grillen uden at brænde dig mens du griller. Sund! Ved let justering af lufttilførslen kontrollerer du også nemt varmen, og på denne måde forhindrer du brændt mad. Drypbeskyttelsen betyder, at der ikke drypper fedt ned på kullene, som ellers ville brænde og beskadige maden. Konceptet! Enkel idé, stor effekt! - Batteridrevet, indbygget ventilator tilfører luft til kullene - Grillen er parat til at grille i løbet af 3-4 minutter - ON/OFF-grebet fungerer som en trinløs varmeregulering - Som følge af det dobbelte udvendige lag bliver grillen ikke varm udvendigt og kan berøres - Grillen kan flyttes når som helst under brug - Fedt kan ikke dryppe ned på kullene og brænde takket være drypbeskyttelsen - Grillen kan let skilles ad og rengøres - Lotus Grill er den sikreste og hurtigste af typen

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.