Overkommelige sengeborde online | Køb sengebord her | Homeroom.dk
Kurv
Filter Sortér på
Livsstil
Brand
Farve
  • Brun
  • Grå
  • Guld
  • Hvid
  • Messing
  • Natur
Sortér på Relevans

Sengeborde (12)

12 resultater

Skab indretningsglæde med vores sengeborde. Du er ikke langt fra at gøre din drømmebolig til virkelighed!

NORDFORM

Sengebord, Vilma

429DKK

NORDFORM

Linnea sengebord med 3 skuffer

1 399DKK

Ellos Home

Sengebord Thelma

1 299DKK

NORDFORM

Sengebord

949DKK

Ellos Home

Sengebord Gabriella

1 299DKK

RGE

Sengebord Borneo

683DKK 759DKK -10%

Kave Home

Sengebord, Image

2 199DKK

Kave Home

Sengebord GERALD 40x60 mangotræ/hvid

2 999DKK

RGE

Sengebord Borneo

683DKK 759DKK -10%

Ellos Home

Sengebord Paul

1 199DKK

Kave Home

Sengebord, Bruk dia. 33 cm

1 439,10DKK 1 599DKK -10%

WOOOD

Sengebord Kluis

1 399DKK

Senge til alle

Det vigtigste møbel er det, du bruger mest tid i. Vi sover i gennemsnit mellem en tredje- og en fjerdedel af vores liv, og derfor er det vigtigt, at du har en seng, der passer dig. Livet er for kort til ikke at sove godt!

Det er tid til en ny seng, når du vågner med ondt i ryggen eller føler dig træt og stiv, når du vågner om morgenen. Sidder smerten højt oppe i ryggen, er din seng nok for fast. Har du snarere ondt i lænden, er sengen antagelig for blød. Det er vigtigt, at kroppen kan hvile afspændt om natten og ikke udsættes for tryk. Hvis sengen ikke aflaster kroppen korrekt, vil kroppen vække sig selv og skifte stilling i løbet af natten, så musklerne kan slappe af.

En seng er en stor investering, og derfor vil man gerne føle sig tryg ved sit valg. Vi har kontinentalsenge, sengestel og justerbare senge fremstillet i Sverige med lang holdbarhed og af høj kvalitet til rigtigt gode priser. Madrasser i skum eller latex og madrasser med pocketfjedre og -zoner. Du får masser af seng for pengene hos Homeroom!

Vores kontinentalsenge fås i fast, medium/fast og medium. Sengens hårdhed afhænger af din højde og vægt samt sovestilling. Læs mere i vores Sengeguide om, hvordan du vælger den rigtige seng til dig!

I vores store udvalg finder du også tilbehør til sengen såsom sengeborde, sengegavle, sengelamper og et bredt udvalg af lagner, sengesæt og sengetæpper til et komplet soveværelse.