HomeroomDK
Kurv
Gør dig klar til at indrette til efteråret
Vi har efterårets hotteste indretningsfavoritter
Til efteråret får vi inspiration fra fem skønne indretningstrends. Indret soveværelset, stuen, spisepladsen eller kontoret med lige præcis dine favoritter. Med materialer som velour, træ og naturmaterialer skaber du en herlig stemning i rummet. Vær ikke bange for at bruge kontrastfarver og trendy keramik, så er du klar til efterår 2019!

Træ, træ, træ

Kodeordet er masser af træ dette efterår - inspireret af 70'erne! Bland gerne forskellige træsorter som fyrretræ, rotting og mangotræ for at skabe en naturlig og skøn stemning derhjemme.
Shop nu

Runde og solide borde

I efteråret 2019 er det in med solide møbler, både hvad angår sofaer, lænestole og borde. Kraftige understel og runde eller ovale bordplader sætter stilen på spisepladsen, gerne sammen med stole i velour.
Shop nu

Velour

Efterårets "must haves" er i velour i alle tænkelige udgaver. Velour vil fortsat være top trendy, og vi elsker at gå amok med velour på både gardiner, møbler og puder!
Shop nu

Kontraster

Brug farver og former til at bryde indretningen. I efteråret tænker vi kontraster i stedet for "tone-i-tone". En "statement-lampe" eller en lænestol i en pangfarve skaber liv i hjemmet og lige nu er forskellige pyntegenstande og personlige vaser hottere end nogensinde før!
Shop nu

Gyldne toner

Efterårets farvepalet henter inspiration fra naturen med varme nuancer som sand og havre men også de mere brændte og gyldne toner som rustrød, guld og brun. Skab en skøn balance med en blanding af neutrale farver og dybe toner for et varmt og hjemligt udtryk.
Shop nu