HomeroomDK
Kurv

Returnering

Sådan returnerer du

Hvis du vil returnere en vare, skal det ske inden for 30 dage i den originale emballage og med en udfyldt returseddel/label. Log ind på Mine sider/Mine bestillinger, hvor du enten kan printe eller bestille en returseddel/label, som bliver sendt til dig for den vare/ordre, du vil returnere. Du slipper for at betale returfragten, og beløbet modregnes i stedet ved tilbagebetalingen, som sker inden for maks. 14 dage.

Du betaler kun ét returgebyr, der efterfølgende vil blive opkrævet uanset pakkens størrelse eller antallet af varer. Hvis vi har lavet en fejllevering, skal du ikke betale for returforsendelsen.

Læg retursedlen i din returforsendelse, og pak derefter returforsendelsen i den originale emballage, inden du returnerer varerne. Returlabelen klæbes derefter fast på pakken.

Forsendelser under ca. 20 kg leveret med PostNord kan du vælge at indlevere hos deres agent. For DHL og for større og tungere forsendelser over 20 kg, skal du kontakte speditøren for at bestille tid til afhentning. Oplysningerne finder du på retursedlen.

Beløbet vil blive refunderet til samme betalingskort, som pengene blev trukket fra.