Philips Hue Lucca Piedestal White - Sort - Belysning - Homeroom.dk
Kurv
Philips

Hue Lucca Piedestal White

999DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Oplys haven med Hue Outdoor Styr din belysning i for- og baghave Lucca er en serie med udendørslamper fra Hue-serien. Betjen og dæmp din have- eller terrassebelysning trådløst. Opsæt et belysningsskema eller sørg for, at lamperne tænder, når du kommer hjem om aftenen. Med Philips Hue er fuld kontrol over belysningen en del af en fantastisk lysoplevelse, og det er nu tilgængeligt til for- og baghaven. Lucca-serien består af en piedestal, en stolpe og en væglampe i samme flotte og moderne design. - Hue White - Varmt hvidt lys - 2700 K - 230 V, fast installation - Pærens levetid: Op til 25.000 timer - Materiale: aluminium og plast - Farve: Sort - Vandtæt - 2 års garanti - LED - 1 x 9,5 W

Energimærke

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.