Sängfabriken Östermalm - Grå - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Sängfabriken

Östermalm

19 995DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Östermalm kontinentalseng er en håndlavet kvalitetsseng fra Valskog i Sverige. Sengen har et elegant og tidløst design med en smuk, håndquiltet gavl. Topmadrassen er fremstillet i blød latex, som giver stor smidighed. Denne kontinentalseng har dobbelte fjedersystemer bestående af en nedre bonellfjeder og en øvre pocketfjeder med individuelle fjedre. Siderne og hjørnerne er forstærket med tykt koldskum. Sengen er beklædt i slidstærkt møbelstof og fås i fire forskellige farver. Specifikationer: Model: Kontinentalseng Topmadras: Ca. 9 cm tyk topmadras af blød latex og mikrofiber. Fjedermadras: 20 cm høj pocketfjeder med individuelle fjedre, hjørner og sider er forstærket med koldskum. Fjederbund: 12 cm højt træstel og 13 cm bonellfjeder. Hjørner og sider er forstærket med koldskum. Gavl: Håndquiltet gavl, total højde ca. 135 cm. Ben: 12 cm champagneben i børstet aluminium. Stof: Inari

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.