Sängfabriken Rodeo sengepakke - Grå - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Sängfabriken

Rodeo sengepakke

8 497,50DKK
-50%
Original price 16 995DKK
You save 8 497,50DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Rodeo kontinentalseng leveres som en komplet sengepakke med gavl, ben og topmadras. Desuden medfølger det et sæt sengetøj, dyner, puder og madrasskåner. Denne seng er opbygget med et mere enkelt dobbelt fjedersystem med individuelle pocketfjedre øverst og nederst. Sengens sider og hjørner er forstærket med tykt koldskum. Den tykke topmadras i pique-kvalitet er fremstillet af koldskum og fibervattering og er beklædt med det samme slidstærke møbelstof som resten af sengen. Liggefladen har fleksibelt stretchstof, som giver en blød og dejlig komfort. Mellemmadrassen i bredde 160 og derover består af to dele i ét betræk. Mellemrummet kan mærkes, hvis du ligger midt i sengen. Rodeo kontinentalseng findes i fire farver: Sort, mørkegrå, lysegrå og beige. Komplet sengepakke. Dobbelt fjedersystem med individuelle pocketfjedre. Tyk topmadras af koldskum og fibervat. Forstærkede hjørner og sider med kraftigt koldskum. Glat gavl med gavlpuder. Pakke med sengetøj, puder, dyne og madrasskåner med i købet Til senge i str. 140-180 medfølger følgende: 2 gavlpuder, 2 basic hovedpuder, 2 basic allround-dyner, 2 pudebetræk i satinvævet bomuld, 2 dynebetræk i satinvævet bomuld, 1 faconlagen i bomuld samt 1 madrasskåner. Til senge i str. 120 medfølger følgende: 1 gavlpude 1 basic pude 1 basic allrounddyne, 1 pudebetræk i satinvævet bomuld 1 dynebetræk i satinvævet bomuld, 1 faconlagen i bomuld samt 1 madrasskåner. SPECIFIKATIONER: Model: kontinentalseng. Topmadras: 9 cm tyk topmadras af koldskum og mikrofiber. Springmadras: 14 cm pocketfjeder med individuelle fjedre Fjederbund: 8 cm høj træramme, 13 cm høj pocketfjeder. Hjørnerne og siderne er forstærket med koldskum. Gavl: Glat gavl inklusive gavlpuder, total højde ca. 135 cm inklusive ben. Ben: 12 cm champagneben i børstet aluminium. Hvis du vil købe en dobbeltseng kan du også kombinere flere hårdheder. Det kan være en fordel, hvis to personer som foretrækker forskellige hårdheder skal sove i samme seng. Vi har tilvalgene Medium/Fast på størrelserne 160 og 180.

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.