Sängfabriken Royal Ground - Grå - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Sängfabriken

Royal Ground

19 995DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Royal Ground er en af Sängfabrikens mest eksklusive kontinentalsenge, og den er fremstillet af dygtige håndværkere på Sängfabriken i Valskog i Sverige. Royal Ground er en kvalitetsseng, som leveres med en fyldig, håndquiltet gavl i et tidløst design. For at give sengen en fantastisk sovekomfort er denne kontinentalseng bygget med et dobbelt fjedersystem. Den har en øvre 7-zoners pocketfjedre samt individuelle pocketfjedre i underdelen, som gør, at kroppen omfavnes tæt. Kanterne er forstærket med koldskum, som giver en særdeles god stabilitet. Desuden medfølger en tyk, pikeret topmadras i naturlatex med fibervattering for en endnu bedre soveoplevelse. Indhold: Model: Kontinentalseng Topmadras: Naturlatex og fibervattering, total højde 8-9 cm Fjedermadras: 7-zoners individuel pocketfjeder. 18 cm høj kerne med 3 cm koldskum omkring - total højde 24 cm Fjederbund: 12 cm træstel i norrlandsk fyrretræ med 13 cm individuel pocketfjeder med 3 cm koldskum på toppen - total højde 28 cm Gavl: Håndquiltet gavl med knapper. 13 cm tyk og total højde på 135 cm inklusive ben. (Samme ben som sengen) Ben: Højde 12 cm, aluminium Sengens højde: ca. 73 cm inklusive ben Stof: Melva, 35.000 martindale.

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.