Sängfabriken Royal Velvet - Rosa - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Sängfabriken

Royal Velvet

10 995DKK
-45%
Original price 19 995DKK
You save 9 000DKK
Gå til kassen
Hjemmelevering 299DKK
Leveres med hjemlevering, prisen baseres på varens vekt.
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Royal Velvet kombinerer god komfort og god kvalitet med en pris der tiltaler mange. Denne model er en af Sängfabrikens mest eksklusive kontinentalsenge, og den er fremstillet af dygtige håndværkere. Sengen er en kvalitetsseng, som leveres med en fyldig, håndquiltet gavl i et tidløst design. For at give sengen en fantastisk sovekomfort er denne kontinentalseng bygget med et dobbelt fjedersystem. Det dobbelte fjedersystem består af en individuel pocketfjeder med 7 komfortzoner, som giver optimal trykaflastning og smidighed. Kanterne er forstærket med koldskum, som giver god stabilitet. Mellemmadrassen i bredde 160 og derover består af to dele i ét betræk. Mellemrummet kan mærkes, hvis du ligger midt i sengen. Desuden medfølger en tyk, pikeret topmadras i latex med fibervattering for en endnu bedre soveoplevelse. SPECIFIKATIONER Model: Kontinentalseng Topmadras: ca. 9 cm tyk bestående af latex og fibervattering. Springmadras: 18 cm høje individuelle pocketfjedre med 7 komfortzoner. Forstærket med 3 cm tyk koldskum hele vejen rundt. Fjederbund: 12 cm ramme af norrlandsk fyrretræ, 13 cm høje individuelle pocketfjedre. Gavl: Håndquiltet med knapper, 13 cm tyk og en samlet højde på ca. 135 cm inklusive ben. Ben: 12 cm champagneben i børstet aluminium. Sengens totale højde: Ca. 73 cm inklusive ben.

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.