WOOOD Garderobeskab Nikki, H201xB110xD56 cm - Hvid - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
WOOOD

Garderobeskab Nikki, H201xB110xD56 cm

6 799DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

WOOOD Nikki er et garderobeskab med hængsellåger og er en del af soveværelseserien Nikki i mærket WOOD. Skab det perfekte soveværelse med denne serie. Indretningen i lamineret spånplade i birk, består af en bred hylde, en stang med en bred skuffe under. Lågerne træ træknopper har 3 massive, klassiske hængsler. En knage i metal er monteret på indersiden af begge låger. Skabet er fremstillet i solid FSC-certificeret fyrretræ, lakeret i en moderne farve og har børstet finish. Ved børstning af fyrretræsmøbler fremhæves træet og der skabe en livlig overflade. Skabet leveres usamlet og er nemt at samle med de medfølgende samlevejledninger. Et alternativ er en ekstra indretningspakke bestående af 3 hylder i skabets bredde, så skaber du et praktisk garderobeskab.

  • Højde: 201 cm
  • Bredde: 110 cm
  • Dybde: 56 cm

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.