Ellos Home Sofa Setar 3-pers. i velour - Grå - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Ellos Home

Sofa Setar 3-pers. i velour

9 499DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

3-pers sofa i velour. Model med et moderne udtryk og en chaiselong som kan venstre- eller højremonteres. Puder og hynder er aftagelige. Betrækket er aftageligt på ryghynderne, siddehynderne og chaiselonghynden. Fast betræk på øvrige dele. Ben af metal. Totale mål: Højde 83 cm, bredde 243 cm, dybde inkl. chaiselong 154 cm, uden chaiselong 86 cm. Siddehøjde 44,5 cm, siddedybde 56 cm, siddebredde 223 cm. Højde fra gulv til armlæn 72 cm. Leveres monteret. Benene sættes på ved levering. Martindale > 40000. Bagside og stel: Massiv fyrretræ og plywood. Elastikbånd. Fyld af skum og polyestervat. Armlæn: Massiv fyrretræ og plywood. Skumfyld. Siddepude: Skum, løse fibre. Rygpude: Løse fibre. Vil du se nærmere på et stof og mærke kvaliteten? Send en mail til customerservice@ellos.dk, eller ring på 70 100 200 og bestil en gratis stofprøve! Angiv det varenummer, der står længst nede i denne beskrivelse. Vedligeholdelse af velour: Velour er et blødt stof, som er nemt at rengøre og holde i pæn stand. Støvsug dit møbel, og anvend et støvsugermundstykke med bløde børster. Du kan også bruge en fnugrulle eller en blød klædebørste. Brug børste eller støvsuger i luvens retning og ikke mod hårene. Du kan fjerne mærker og aftryk ved hjælp af damp, enten med et dampstrygejern eller en steamer. Hvis du spilder på dit møbel, skal du fugte pletten udefra og ind. Brug en klud eller et håndklæde og dup pletten uden at trykke for meget på den. Hvis det er fedtet væske, kan du bruge et passende pletfjerningsmiddel (test først på et mindre synligt område).

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.