Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiration stories amanda emilias

Indretningsstylist Amanda bor på Österlen. På sin Instagram-konto @aamandaemilias deler hun inspiration til indretning fra sit hjem. Et lyst hjem med diskrete farver, som du helt sikkert vil blive inspireret af, når du tager et kig på Amandas hjem!

 inspiration stories amanda emilias



Hvilke farver/toner er vigtige for dig at have i hjemmet? Er der en særlig accentfarve, du vil have med ind i hjemmet, når foråret er på vej?
Jeg har ret neutrale jordfarver derhjemme og kan godt lide at holde en neutral base i hjemmet og så tilføje små farvestænk. Jeg har valgt at forsøge at få lidt blåt ind herhjemme!

Hvad tænkte du, da du valgte produkter fra Pastill? Hvordan har du valgt at indrette med dem?
Sofabordet var et oplagt valg, da det pifter meget op samtidig med at metalmaterialet giver et lidt hårdere udtryk mod det lodne tæppe og sofaen – jeg kan godt lide at blande forskellige materialer for at skabe kontraster.

Hvad tror du bliver forårets trend inden for boligindretning? Nogen bestemt form eller farve?
Jeg tror, forårets trend bliver legende former og farverige detaljer. Jeg tror også, at farven blå lever videre i år, det samme med pastelfarverne.

Hvad er din største inspirationskilde, når du indretter?
Utroligt svært spørgsmål, jeg bliver dagligt inspireret af dygtige mennesker via Instagram og Pinterest. Og så prøver jeg at skabe mit eget hjem med MIN stil, så det er personligt og præcis som jeg kan lide det.

  • Pastill Uma mini vægspejl 55x45 cm

    799 DKK
  • Pastill Margot rundt sidebord ø 45 cm

    1 299 DKK

    +3 farver

  • Pastill Betty loungestol i bøjet træ

    3 499 DKK
  • Pastill Bonjour loungestol

    3 499 DKK
  • Pastill Lulu sidobord krom/glas höjd 45 cm

    1 799 DKK