Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiration stories emma ekman

Emma Ekman er personen bag Instagramkontoen Houseofekman, hvor hendes følgere kan få masser af inspiration til indretning. Til hverdag arbejder Emma i en farvehandel, samtidigt med at hun driver sin egen virksomhed, arbejder som influencer og hjælper med indretningsopgaver.

 inspiration stories emma ekman


Vi har stillet Emma nogle spørgsmål


1. Fortæl kort om dig selv
Jeg hedder Emma Ekman og jeg bor med min samlever, datter og tre lodne katte i en villa fra 50'erne i Ljungby i Småland. Jeg har en søn, som lige er flyttet til Chicago for at spille basket og gå på college. Jeg arbejder i en farvehandel og med min egen virksomhed, som influencer og med indretningsopgaver.

2. Hvor finder du inspiration til din indretning?
Inspirationen finder jeg på rejser, på mit job, gode restauranter, hoteller og i naturen. Jeg elsker at finde konti på instagram med personlig stil og kigger gerne i lækre magasiner. Jeg kører også gerne på messer og tjekker trends ud, senest har jeg været på Formex, som endelig blev afholdt efter en lang pause.

3. Hvordan har du tænkt, da du skulle indrette?
Mit nye sidebord Sol er en sand favorit herhjemme! Så nemt at placere og så giver det rummet det der lille ekstra med sin unikke form. Flot både i dagligstuen og i entreen, men lige nu, da agerer det sengebord!




  • Pastill Fleur skænk / skab

    10 999 DKK
  • Pastill Elle sidebord ø 35 cm

    519 DKK
    Oprindelig pris 1 299 DKK
  • Pastill Lucie sidebord 45x40 cm

    1 264 DKK
    Oprindelig pris 2 299 DKK
  • Pastill Uma vægspejl 198x63 cm

    3 299 DKK
  • Pastill Lulu sidobord krom/glas höjd 45 cm

    1 799 DKK
 inspiration stories emma ekman
 inspiration stories emma ekman