Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiration stories marie marklund

Marie er skaberen bag Instagram-kontoen @vardagsrumsinspo. Det er et samlingssted, hvor hun reposter inspirerende indretningsbilleder fra forskellige kreatører. Har du brug for inspiration til dagligstuen, skal du tjekke Maries konto ud.

 inspiration stories marie marklund



1. Hvad er din yndlingstradition her til advent/jul?
Min yndlingstradition er at pynte op til jul og lytte til julemusik, og det gør jeg altid 1. advent hvert år. Fra den dag af går jeg "all in" på julen! Jeg er bange for, at jeg ødelægger magien, hvis jeg starter for tidligt.

2. Hvilke overvejelser gør du dig om dit valg af lysestage/julestjerne?
Jeg vil gerne have, at mine julestjerner passer ind i resten af min indretning. I mit tilfælde har jeg meget hvidt derhjemme og en ret stilren indretning (hvis jeg selv skal sige det), og derfor faldt valget på hvide julestjerner, da de passer perfekt ind herhjemme!

3. Hvor i dit hjem er det vigtigst at skabe en hyggelig julestemning?
Det vigtigste for mig for at skabe en hyggelig julestemning derhjemme, er ikke at have for mange aftaler i løbet af december, hvilket man nemt kan komme til med alle de mange gløgg- og julearrangementer. Jeg forsøger at skabe luft i kalenderen, så jeg kan være hjemme og bare "være" og nyde julehyggen.



  • Star Trading Papirstjerne Winter

    299 DKK Vi matcher prisen!
  • Star Trading Stjerne Lizzy

    699 DKK

    +1 farve

  • Star Trading Hængende Stjerne Galaxy 60 cm

    279 DKK

    +1 farve

  • Star Trading Metalstjerne

    229 DKK
  • Star Trading Papirstjerne Ice

    279 DKK Vi matcher prisen!