Interiören Carpets Gulvtæppe Carlucci - Grå - Gulvtæpper - Homeroom.dk
Kurv
Interiören Carpets

Gulvtæppe Carlucci

423DKK
-15%
Original price 498DKK
You save 75DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Carlucci er et slidstærkt maskinvævet patchwork-tæppe i chenille og viskose. Denne unikke blanding af garn gør at gulvtæppet får en skøn glans og et moderne look med et klassisk mønster. Carlucci findes i forskellige størrelser og forskellige farveskalaer, lige fra stærke mættede farver til roligere, mere afdæmpede farvevalg, der passer til den typiske skandinaviske stil. Gulvtæppet passer i alle hjemmets rum. Carlucci har en luvhøjde på ca. 1 cm og er 100% fnugfrit på indvævet anti-slip beskyttelse på bagsiden, så gulvtæppet bliver liggende sikkert på gulvet. Gulvtæppet er let at håndtere og let at rengøre. Vaskeanvisning: Husk, at det er vigtigt at støvsuge gulvtæppet regelmæssigt! Pletter kan nemt fjernes med et rent håndklæde, lunkent vand og opvaskemiddel. Skal hele gulvtæppet vaskes, anbefales professionel rensning (kemisk rens).

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.