Interiören Carpets Tæppe Marreke - Rød - Gulvtæpper - Homeroom.dk
Kurv
Interiören Carpets

Tæppe Marreke

956DKK
-20%
Original price 1 195DKK
You save 239DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Marreke er et luksuriøst, maskinvævet chenillegulvtæppe fremstillet i Belgien med et ekstra tykt garn for at give et eksklusivt og ekstravagant udtryk. Gulvtæppet får sit liv og skiller sig hovedsageligt ud for sin fantastisk fine glans. Med sine varme farver i et klassisk vintage-look minder gulvtæppe meget om det klassiske Marrakech-mønster i et moderne design. Vævet i wilton-teknik og med en luvhøjde på ca. 1,2 cm. Marreke er et glat og let rengjort gulvtæppe, der lægger sig meget komfortabelt og stilfuldt på gulvet med den indvævede anti-slip-bagside. Vaskeanvisning: Husk, at det er vigtigt at støvsuge gulvtæppet regelmæssigt! Pletter kan nemt fjernes med et rent håndklæde, lunkent vand og opvaskemiddel. Skal hele gulvtæppet vaskes, anbefales professionel rensning (kemisk rens).

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.