Jotex BALTIMORE sofamodul - stor - Grå - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

BALTIMORE sofamodul - stor

1 599DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

BALTIMORE sofamodul - stor er den største siddepuf i den budgetvenlige modulserie, der består af 5 enheder i flere farver, som kan kombineres. Siddepuffen har mange anvendelsesmuligheder, dejlig som siddepuf til en eller flere personer, god som bord mellem to lænestole eller sofaer, for eksempel med en bakke på. Eller som tilbygningsdel til BALTIMORE sofa, enten til at forlænge sofaen eller som chaiselong. BALTIMORE giver dig mulighed for selv at skabe dit eget yndlingsmøbel, der passer til dine mål og behov. BALTIMORE er en personlig og minimalistisk sofamodul-serie til dig, der gerne vil eksperimentere. Modulerne bygges let sammen eller fungerer godt hver for sig. BALTIMORE - kreer din egen sofa! Størrelse: Højde 46 cm, bredde 90 cm, dybde 90 cm, siddehøjde 46 cm. Vedligeholdelse: Støvsugning. Design: Jotex Design Studio.

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.