Bedømmelse 5 af 5
4
Vis detaljer

LOUSA MINI sengesæt tremmeseng - økologisk

299 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 55 kr./mdr.
Læs mere

Elpy

Ikke på lager

30% rabat* på din dyreste vare, når du køber for mindst 1000 DKK. Kode: 441563

* Gælder t.o.m. 28/10. Se samtlige vilkår i kassen.

LOUSA MINI sengesæt tremmeseng - økologisk

Sengetøj til børn fra Jotex

Stribet sengesæt i to dele med et dynebetræk og et pudebetræk af økologisk bomuld. Sengesættet passer til tremmeseng. Sengetøj i serien LOUSA er farvestrålende og striberne er digitalprintet, hvilket giver et blødere og mere distinkt print med klarere farvegengivelse. Økologisk bomuld er skønt at sove i, køligt og blødt mod huden. Trådtæthed på 180 tc. (Trådtætheden angiver antal tråde, Thread Counts, pr. kvadrattomme i et stof. Jo højere trådtæthed desto højere kvalitet. Dog undtaget hør, der ofte væves løsere for at få det rette udtryk.)

Licensnummer og testinstitut: 861801 Control Union Certifications.
Produktet er certificeret med Global Organic Textile Standard (GOTS), hvilket betyder, at det indeholder økologisk materiale som er dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO). Produktet opfylder GOTS' sociale og miljømæssige krav til ansvarsfuld produktion fra dyrkning til slutprodukt.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 1 dynebetræk 100x130 cm, 1 pudebetræk 55x35 cm.
Rengøring: Vask 60°. Kryber maks. 5%. Vaskes med vrangsiden udad.
Tip/råd: Red sengen med et farverigt underlagen og få et rigtig lækker opredning. LOUSA findes som faconsyet lagen og serien ZACK findes i mange farver og modeller. Alle disse lagener er GOTS-certificerete.

Varenummer: 1706719-01-82

Bliv inspireret af andre, der har delt deres stil med

#homeroomdk