Jotex MENTON sofa 2-pers. - Sort - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

MENTON sofa 2-pers.

3 499DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Det er skønt at flytte ud på altanen eller terrassen, når sommeren kommer. MENTON kan holde til at stå udendørs, og det gør udelivet lettere. Du slipper for at slæbe møbler rundt, når du vil sidde ude. Sofaen er skøn og har god siddedybde, og den lave siddehøjde giver en lækker loungefornemmelse. Hynden medfølger, og sofaen bliver ekstra lækker, hvis du supplerer med flotte puder langs ryglænet. Ensfarvede og mønstrede giver mulighed for en spændende variation. Materiale: Aluminium, 100% polyester og skumplastgummi. Størrelse: Højde 69,5 cm, bredde 158 cm, dybde 75 cm, siddehøjde forkant 35 cm. Hyndens tykkelse 5 cm. Beskrivelse: Sofa i pulverlakeret aluminium med mat overflade. Hynde med betræk af polyester og foam af skumplastgummi. Lav vægt. MENTON er let at stable ved opbevaring. Vedligeholdelse: Aftørres med en let fugtet klud. Sørg for at opbevare dine hynder til havemøblerne tørt og beskyttet mod fugt og regn, når de ikke er i brug. Tip/råd: Serien MENTON består af mange dele, og du kan nemt skabe den perfekte siddegruppe udenfor. Skammel/bord passer perfekt, hvis du vil have en fodskammel eller tilføje en chaiselong til sofaen.

  • Højde: 68.5 cm
  • Bredde: 158 cm
  • Siddehøjde: 35,00 cm
  • Dybde: 75 cm

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.