Jotex NÄS bænk - 150 cm - Sort - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Jotex

NÄS bænk - 150 cm

N/AN/A
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Det er udenfor, vi gerne vil være hele sommeren. Og så skal der helst være mulighed for at sidde i robuste møbler, som ikke skal behøver at blive sat indenfor, hvis det regner. Bænk i pulverlakeret stål som giver den et udtryk at både lethed og kvalitet. Materiale: Stål. Størrelse: Højde 42 cm, bredde 150 cm, dybde 35 cm. Beskrivelse: Bænk af pulverlakeret stål med hulmønster. Til udendørs brug. Vedligeholdelse: Aftørres med en fugtig klud. Pas godt på lakken. Hvis der kommer en skade på lakken, vil produktet ruste. Hvis du vil undgå rustskade, vil et møbel af aluminium være et godt valg. Tip/råd: Bord som også fungerer godt som ekstra afsætningsflade indendørs.

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.