Bedømmelse 4 af 5
1
Vis detaljer

STEPPY bomuldstæppe 130x190 cm

899 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 106 kr./mdr.
Læs mere

Elpy

Ikke på lager

30% rabat* på din dyreste vare, når du køber for mindst 1000 DKK. Kode: 441563

* Gælder t.o.m. 28/10. Se samtlige vilkår i kassen.

STEPPY bomuldstæppe 130x190 cm

Børnegulvtæpper fra Jotex

Tuftet tæppe af bomuld med diagonale korte streger som skaber et flot mønster. Gulvtæppet har fine, knyttede frynser langs kortsiderne. Frynselængde 8 cm. Luvhøjde 1 cm. Tykkelse 1,1 cm. 1500 g/m².

Jotex samarbejder med Better Cotton for at forbedre bomuldsdyrkningen globalt. Better Cotton er en global nonprofitorganisation, der underviser bomuldsdyrkere i metoder til mere bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. Better Cotton bringer forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønder. Ved at vælge vores bomuldsprodukter støtter du vores investering i Better Cottons mission. Better Cotton er fremskaffet via et system med massebalance og kan ikke fysisk spores til slutprodukter.
Besøg bettercotton.org/learnmore for mere information om Better Cotton.

Materiale: 100% bomuld.
Størrelse: 130x190 cm ekskl. frynser.
Rengøring: Støvsug regelmæssigt med mundstykke uden børste. Pletter fjernes med en let fugtet klud. Indlever til professionel rens.
Tip/råd: Brug gerne STOPP skridsikkert tæppeunderlag for at mindske risikoen for at glide og at tæppet ikke ligger fast. Det beskytter desuden både tæppet og gulvet. Vend gulvtæppet af og til for jævnt slid. Stærk sol kan gør at det bleges.

Varenummer: 1670277-01-34