Karup Design Loungemadras Sit And Sleep Out - Grå - Møbler - Homeroom.dk
Kurv
Karup Design

Loungemadras Sit And Sleep Out

2 499DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Sit. Untie. Sleep - Sit and Sleep er som alle møbler fra Karup Design. Det vil sige ikke ét møbel, men tre-i-ét. Et tryllemøbel! Sit and Sleep er en del af vores nye OUT-sortiment med udevenlige møbler. Her er der magi i luften og et førsteklasses betræk i dralon. Det giver madrassen enestående pletafvisende og vandafvisende egenskaber - så du kan nyde den sublime futonkomfort, mens du kigger op på himlen. Og ikke op i loftet. Tag din Sit and Sleep OUT med ud på terrassen, græsplænen eller dit yndlingssted udenfor. Du kan let flytte rundt på den for at få mere sol, mere skygge, mere sjov og mere liv. Sit and Sleep OUT findes i hvid, grå eller beige.

  • Højde: 30 cm
  • Bredde: 75 cm
  • Dybde: 65 cm

Betal om 14 dage

Intet faktureringsgebyr

  • Intet faktureringsgebyr
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel din betaling

Del op

Fleksibel delbetaling

  • Betal fleksibelt i dit eget tempo!
  • Prøv først, betal bagefter
  • Betal med det samme, udskyd eller opdel dine betalinger
Elpy er et brand som er en del af Ellos Group AB og som håndterer smidige betalingsløsninger i alle koncernens virksomheder.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.