Lotus Røgfri trækulsgrill 34 cm, grøn - Udemøbler - Homeroom.dk
Kurv
Lotus

Røgfri trækulsgrill 34 cm, grøn

1 399DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Lotus er en "røgfri" bærbar kulgrill Den er designet sådan at fedt fra maden ikke drypper ned på kullene. Et batteridrivet ventilationssystem sørger for at grillen er klar på få minutter. Det er også nemt at regulere varmen. Grillkullene lægges i en lukket beholder, og grillen, som er fremstillet med dobbelte vægge, bliver aldrig rigtigt varm på ydersiden. Grillriste og inderskål kan vaskes i opvaskemaskine. Leveres i praktisk taske. Batterier medfølger. Hvorfor skal jeg vælge LotusGrill? Den er hurtig! Takket være det smarte design og det patenterede koncept er du i gang med at grille på bare 3-4 minutter! Tænd optændingsgelen, start ventilatoren, så klarer LotusGrill resten! Den er sikker! Kulbeholderen er lukket, hvilket gør, at der ikke er risiko for at noget falder ud, selvom du vender grillen på hovedet, eller den vælter. Grillen har to yderlag, så du under grillning kan røre ved og flytte grillen, uden at du brænder dig. Den er sund! Ved nem justering af lufttilførslen kontrollerer du også let varmen og derved undgår du at brænde maden på. Drypfanget gør, at der ikke drypper fedt ned på kullene som ellers ville brænde og beskadige maden. Konceptet! Enkel idé, stor effekt! - Batteridrevet indbygget ventilator giver luft til kullene - Grillen er klar til brug inden for 3-4 minutter - ON/OFF-regulering fungerer som en trinløs varmeregulering - Dobbelte ydervægge, så ydersiden aldrig bliver varmere end at du sagtens kan røre grillen - Grillen kan flyttes når som helst under brug - Takket være drypfanget kan der ikke dryppe fedt ned på kullene - Grillen kan nemt skilles ad og rengøres - Lotus Grill er den sikreste og hurtigste inden for denne type grill

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med betalingskort

  • Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande.
  • Ved en eventuel retur sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du brugte ved din betaling.
  • Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Levering

En ordre kan opdeles i forskellige leveringer, fordi varerne kan blive plukket fra forskellige lagre. Vi leverer til den adresse, du har registreret på homeroom.dk. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet inden leveringen sker. Hjemkørsel kræver, at du bor ved en farbar vej.

Ved bestilling af produkter, der vejer mindre end 2 kg, kan du vælge levering til dit nærmeste leveringssted. Hjemmelevering af større og tungere varer i dagtimerne mellem kl. 8-17 til gadedør/kantsten. Mindre varer kan leveres med PostNords pakkepost både dag og aften de fleste steder. I kassen vises leveringsmulighederne for den valgte adresse, og de bestilles inden bestillingen fuldføres.

Når din bestilling er klar til at blive kørt ud, kontakter PostNord Groupage dig 30 minutter inden levering. Leveringen sker til kantstenen. Nogle fragtfirmaer tilbyder også, at du kan vælge "afhent ved terminal" eller "virksomhedscenter". Fragtprisen forbliver dog uændret.