Åbne pejse online | Køb pejs hos os | Homeroom.dk
Kurv
Filter Sortér på
Livsstil
Brand
Farve
  • Hvid
  • Sort
Sortér på Relevans

Åbne pejse (2)

2 resultater

Skab en ny, vidunderlig følelse i boligen med vores åbne pejse. Homeroom – dit valg!

Ellos Home

Åben pejs Cambridge

3 869DKK 4 499DKK -10%

Ellos Home

Åben pejs Cambridge

3 869DKK 4 499DKK -10%

Møbler online

Møbler skal passe os lige så godt som vores yndlingstøj. Det skal være lige så skønt at krybe sammen på sofaen som at tage dine yndlingsbukser på. Med dit valg af møbler sætter du dit personlige præg på hjemmet. Hos os finder du flotte møbler, så du kan skabe din egen stil derhjemme og en bolig, du trives i!

Billige møbler online eller designmøbler fra kendte brands? Homeroom har det meste af det, du leder efter. Vi tilbyder møbler af alle forskellige slags – i form, stil og farve. Hos Homeroom gør vi vores bedste for at tilbyde lækre og specielle møbler, der kan bruges til at gøre en forskel i din bolig. Det kan være et smukt skab til køkkenet, stole i velour til spisestuen eller et smukt bord til entréen. Reoler, hylder og konsoller er også populære møbler, der både giver masser af opbevaringsplads og er meget elegante! Skab en lækker indretning, og find det helt rigtige møbel til dit formål hos Homeroom.

Vi har møbler til alle slags rum og alle behov i boligen. Dagligstue, soveværelse, spisestue, badeværelse, køkken, gæsteværelse, balkon eller entré – alle rum har én ting tilfælles. De skal indrettes med smukke og praktiske møbler. Her er der alt fra borde, stole, sofaer, senge, lænestole, puffer til spisegrupper og andre møbler til enhver smag. Skal du indrette i dagligstuen med en skøn sovesofa, eller vil du have en stor seng for at få plads til hele familien i soveværelset. Find dine favoritter i vores brede møbelsortiment med senge, sengeborde, tv-bænke, sofaborde, skriveborde og opbevaringsmøbler. Du kan også kombinere dine møbler med vores skønne tæpper.

Det er nemt og bekvemt at købe møbler hos Homeroom. Se på møbler nu hos Homeroom!