Daybeds online | Køb en overkommelig daybed her | Homeroom.dk
Kurv
Filter Sortér på
Livsstil
Brand
Farve
  • Blå
  • Grå
  • Grøn
  • Natur
  • Rød
  • Sort
Sortér på Relevans

NORDFORM

Bænk Skiby

719DKK

NORDFORM

Sovesofa Belle

3 999DKK

NORDFORM

Bænk Skiby

719DKK

NORDFORM

Sovesofa Belle

3 999DKK

NORDFORM

Bænk Skiby

599DKK

NORDFORM

Bænk Skiby

719DKK

NORDFORM

Bænk Skiby

719DKK

Hagagruppen

Sofa Cambridge velour 3-pers.

12 999DKK

NORDFORM

Bænk Skiby

719DKK

Ellos Home

Daybed Fly

2 999DKK

Ellos Home

Daybed Lador i velour

2 999DKK

Jotex

CARMEL daybed

3 499DKK

Senge til alle

Det vigtigste møbel er det, du bruger mest tid i. Vi sover i gennemsnit mellem en tredje- og en fjerdedel af vores liv, og derfor er det vigtigt, at du har en seng, der passer dig. Livet er for kort til ikke at sove godt!

Det er tid til en ny seng, når du vågner med ondt i ryggen eller føler dig træt og stiv, når du vågner om morgenen. Sidder smerten højt oppe i ryggen, er din seng nok for fast. Har du snarere ondt i lænden, er sengen antagelig for blød. Det er vigtigt, at kroppen kan hvile afspændt om natten og ikke udsættes for tryk. Hvis sengen ikke aflaster kroppen korrekt, vil kroppen vække sig selv og skifte stilling i løbet af natten, så musklerne kan slappe af.

En seng er en stor investering, og derfor vil man gerne føle sig tryg ved sit valg. Vi har kontinentalsenge, sengestel og justerbare senge fremstillet i Sverige med lang holdbarhed og af høj kvalitet til rigtigt gode priser. Madrasser i skum eller latex og madrasser med pocketfjedre og -zoner. Du får masser af seng for pengene hos Homeroom!

Vores kontinentalsenge fås i fast, medium/fast og medium. Sengens hårdhed afhænger af din højde og vægt samt sovestilling. Læs mere i vores Sengeguide om, hvordan du vælger den rigtige seng til dig!

I vores store udvalg finder du også tilbehør til sengen såsom sengeborde, sengegavle, sengelamper og et bredt udvalg af lagner, sengesæt og sengetæpper til et komplet soveværelse.