Sengerammer online | Køb en sengramme her | Homeroom.dk
Kurv
Filter Sortér på
Størrelse
Brand
Farve
  • Blå
  • Hvid
  • Natur
  • Sort
Sortér på Relevans

Sengerammer (8)

8 resultater

Skal du flytte om i soveværelset? Lad dig inspirere af vores sortiment af sengerammer. Miks og match uden begrænsninger!

Karup Design

Sengestel Peek 140 m. sengelampe, natur

5 995DKK

Karup Design

Sengeramme Ziggy 140, natur

5 995DKK

Homeroom

Sengeramme Lyon

1 199DKK 1 499DKK -20%

Kave Home

Seng LYDIA 150x190 mørk oliven

4 949,10DKK 5 999DKK -15%

Homeroom

Sengeramme Lyon

1 199DKK 1 499DKK -20%

Karup Design

Sengeramme Ziggy 140, sort

5 995DKK

Karup Design

Sengestel Peek 140 m. sengelampe, sort

5 995DKK

Kave Home

LYDIA 160 Kontinentalseng Lyseblå

6 749,10DKK 7 999DKK -15%

Senge til alle

Det vigtigste møbel er det, du bruger mest tid i. Vi sover i gennemsnit mellem en tredje- og en fjerdedel af vores liv, og derfor er det vigtigt, at du har en seng, der passer dig. Livet er for kort til ikke at sove godt!

Det er tid til en ny seng, når du vågner med ondt i ryggen eller føler dig træt og stiv, når du vågner om morgenen. Sidder smerten højt oppe i ryggen, er din seng nok for fast. Har du snarere ondt i lænden, er sengen antagelig for blød. Det er vigtigt, at kroppen kan hvile afspændt om natten og ikke udsættes for tryk. Hvis sengen ikke aflaster kroppen korrekt, vil kroppen vække sig selv og skifte stilling i løbet af natten, så musklerne kan slappe af.

En seng er en stor investering, og derfor vil man gerne føle sig tryg ved sit valg. Vi har kontinentalsenge, sengestel og justerbare senge fremstillet i Sverige med lang holdbarhed og af høj kvalitet til rigtigt gode priser. Madrasser i skum eller latex og madrasser med pocketfjedre og -zoner. Du får masser af seng for pengene hos Homeroom!

Vores kontinentalsenge fås i fast, medium/fast og medium. Sengens hårdhed afhænger af din højde og vægt samt sovestilling. Læs mere i vores Sengeguide om, hvordan du vælger den rigtige seng til dig!

I vores store udvalg finder du også tilbehør til sengen såsom sengeborde, sengegavle, sengelamper og et bredt udvalg af lagner, sengesæt og sengetæpper til et komplet soveværelse.