Tucumán Spisesæt med stole Lindos

14 999 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 1.301 kr./mdr.
Læs mere

Elpy

Ikke på lager

30% rabat* på din dyreste vare, når du køber for mindst 1000 DKK. Kode: 441563

* Gælder t.o.m. 28/10. Se samtlige vilkår i kassen.

Tucumán Spisesæt med stole Lindos

Spisegrupper fra Venture Home

Oplev det perfekte spisesæt til dit udendørsmiljø med det elegante bord tucumán og de stilfulde stole lindos. Med en imponerende diameter på 120 cm giver bordet tucumán masser af plads til familiemiddage og hyggelige sammenkomster under åben himmel.

tucumán bordet er fremstillet af akacietræ og giver en naturlig og indbydende fornemmelse til dit uderum. Den naturlige farve passer harmonisk ind i omgivelserne og skaber en fredelig atmosfære, hvor du og dine gæster kan slappe af og nyde lækre måltider. Stolene lindos er lavet af aluminium, hvilket sikrer holdbarhed til udendørs brug. Stolenes slanke farve tilføjer et sofistikeret touch til din udendørs spiseplads og supplerer bordets naturlige træfarve på en stilfuld måde.

Dette spisesæt leveres komplet med seks komfortable stole, der er perfekte til afslappede måltider og sociale sammenkomster udendørs. Med tucumán og lindos -spisesættet kan du skabe et indbydende og stilfuldt udendørsmiljø, hvor din familie og dine gæster kan hygge sig fuldt ud.

Varenummer: 2043373-01-0