Hvad koster returfragten?

Returgebyret for en normalpakke er 45 kr per pakke. En normalpakke er en pakke, som du for eksempel har modtaget i din postkasse, hentet hos en pakkeboks eller et udleveringssted. Du kan også have modtaget en normalpakke med hjemmelevering.

Returnering af varer med større vægt eller volumen som møbler og visse boligtilbehør koster 45 kr per pakke i returgebyr + 295 kr i returfragt, dvs i alt 340 kr per pakke. Større/tyngre varer er altid blevet leveret hjem til dig.

Hvis du er i tvivl om, hvad der anses for at være en vare med større vægt eller volum, kan du se, hvad du betalte i fragtgebyr på din ordrebekræftelse. Hvis du endnu ikke har købt varen, kan du se, hvilket fragtgebyr der vises på varen i kassen, når du har logget ind og angivet din leveringsadresse. Hvis fragtgebyret for den enkelte vare er over 300 kr, så er det en vare med større vægt eller volum og dermed koster det mere at returnere.

Gebyrerne for retur og eventuel returfragt trækkes fra det beløb, du får tilbage, når vi har behandlet din retur. Hvis vi har leveret en forkert vare til dig, eller hvis det er en reklamation, som du har returneret, koster det naturligvis ingenting at returnere.